2015 óta szállítja a Bowers & Wilkins a McLaren sportkocsijainak hangrendszereit, idén pedig kiterjesztették az együttműködést, tavasszal McLaren-kiadású vezeték nélküli fejhallgatót dobtak piacra.

A sorozat folytatódik, a héten vezeték nélküli hangszóróval bővült a közös kínálat. A Bowers & Wilkins léghajót formázó Zeppelin-szériájából készült két mclarenes kiadás. Az audiospecialista cég szerint a „streaming korához” optimalizált hangeszköz két oldalán egy-egy magas- és középnyomó, közepén egy mélynyomó kínál páratlan sztereohangzást, 240 W-os teljesítményével „szobát betöltő” hangot.

Az alapverzió „galvánszürke” borítást kap, ennek a talapzatán jelenik meg a McLaren papajanarancs színe, és természetesen logója, míg a McLaren 1963-as alapításának 60. évfordulóját ünneplő jubileumi, mindössze 60 példányban készülő változaton a „léghajó” papajaszínű, a talapzat hátulján pedig feltűnik az eredeti kivimadaras logó is.

Kattints a képre, galéria nyílik!

A kedvenc zenéidet tolja ez a McLaren-léghajó 2

A mclarenes Bowers & Wilkins Zeppelin-hangszóró alapváltozata 899 eurós áron (350 ezer Ft) kapható, a jubileumi kiadás árát nem közöltek, ráadásul az csak bizonyos McLaren-szalonokban lesz elérhető.