Hosszú évek fejlesztése után végül idén indult meg a különleges villany-pickup, a Rivian R1T gyártása. Az alumíniumból, acélból és szénszálas kompozitokból készülő Rivian-t négy villanymotorral szerelik, ezek összteljesítménye eléri a 800 lóerőt.  

Az autó gázlómélysége meghaladja a 90 cm-t, nem retten meg a 100%-os emelkedőktől, szabad hasmagassága akár 356 mm, hála az állítható légrugózásnak, miközben abroncstól függően akár alig több mint 3 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára.

Hajót tett vízre a villanyfurgon, de nem akárhogy 1

A géppel még ismerkedő új tulajdonosok pedig merészen feszegetik az autó határait. Volt aki elakadt kamiont húzott ki, más pedig a gázlómélységet, valamint a 4,9 tonnás vontatási képességet tette próbára. 

Az észak-idahoi Bear Lake kedvelt kirándulóhely a hajósok számára, ahol egy hétvégi napon valóságos dugó alakul ki a vízbe vezető rámpák környékén. Ezért  a Rivvit YouTube-csatorna tulajdonosa úgy gondolta, itt az idő tesztelni a Rivian tudását. Egyszerűen behajtott a vízbe, olyan mélyre, hogy a hajót el tudja engedni, de a furgonnal is ki tudjon jönni a partra.