Keverőpultokkal, diszkógömbökkel és koktélbárral szerelte fel a Seat Ibizát Woody Cook brit DJ-celeb. Az apropó adott: a Covid-19 pandémia miatt a britek többsége sem tavaly, sem idén nem jutott el Ibizára, hogy kibulizzák magukból az egész éves feszültséget, ha tehát a partiarcok nem mennek Ibizára, Ibiza jön el hozzájuk – hát így.

Partiautót építettek a Seat Ibizából 1

A komplett DJ felszerelést a kicsi Seat meglévő felszereltségéhez igazították: áramellátásáról a fedélzeti USB C töltőportok gondoskodnak, a zenét okostelefonról streamelheti a lemezlovas, a kellő hangzást pedig hét hangszórós, 300 W-os Beats Audio hangrendszer biztosítja.

Partiautót építettek a Seat Ibizából 31

Az egyedi Seat Ibiza Nightclub kivitel belső világítását RGB hangulatfényekkel, valamint elmaradhatatlan diszkógömbökkel egészítették ki, a 355 literes csomagtartóban pedig bárpultot alakítottak ki. Ez utóbbit a felelősségteljes autóvezetés jegyében kizárólag alkoholmentes alapanyagokkal szerelték fel, így a bulizás után biztonságban indulhatunk haza.

Partiautót építettek a Seat Ibizából 32

A különleges Ibiza tartozéka még a piros futószőnyeg, amelyet a hátsó oldalajtó elé lehet kigurítani, és amelyen a meghívott vendégek egyesével beléphetnek a buliba. Ezt külső világítás és egyedi matricák egészítik ki.

a videó a hirdetés után indul