Bár szűk két hetet még várni kell arra, hogy a karácsonyfa mellett elénekelhessük a Mennyből az angyalt és megnézzük a Reszkessetek, betörőket, túlzás nélkül kijelenthető, hogy megvan az idei karácsonyi időszak legautentikusabb, legextrémebb díszítése.

A hagyományos girlandok és fényfüzérek már a fasorban sincsenek, ha azok mellé állítjuk a McLaren Forma-1-es autóját. Szó nincs elírásról, és a szemünk sem káprázik: egy kaliforniai családi ház előkertjében (látszólag) az idén hat dobogót is szerző Lando Norris autója parkol, amit egy daruval emeltek be a bokrok és fák közé.

Egy csavar azonban mindenképpen van a történetben, mivel úgy tudni, a Balboa Island-i ház tulajdonosa Jeff Moorad, aki az Arizona Diamondbacks baseballcsapat tulajdonosa és vezérigazgatója, továbbá tagja egy befektetési csoportnak is, mely 15 százalékos tulajdonrésszel rendelkezik a McLaren versenycsapatában – írja a Motor1.com. Sőt, a karácsonyi dekoráció tekintetében hagyományosan lelkiismeretes helyiek Reddit-beszámolói révén kiderült, hogy a felvételeken a McLaren 2017-es versenygépe látható, ami megkapta a wokingi gárda idei dizájnját.

Nothing to see here. 😅🎄

Közzétette: McLaren – 2023. december 12., kedd

Az már csak hab a tortán, hogy a volán mögé nem egy versenyzőt, hanem egy felfújható Mikulást ültettek.