A 2023-as Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: szakértőink idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

18. adásunkban a Katari Nagydíj volt terítéken. Bőven szolgáltatott beszédtémát a hétvége, ahol Max Verstappen bebiztosította harmadik világbajnoki címét: a gumikat kinyíró aszfaltcsík mellett szakértőink, Baka Gábor, Fehér Patrik és Kováts Olivér a McLarenen, illetve a Mercedesen belüli rivalizálást is megvizsgálták, valamint Lance Stroll időmérő kirohanásáról is elmondták véleményüket.

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdésekkel, hozzászólásokkal bárki alakíthatja az adás menetét. Utólag pedig ezeken a helyeken tudjátok visszahallgatni a beszélgetést podcast formában:

Legközelebb új résszel az Amerikai Nagydíj másnapján, október 23-án jelentkezik a Vezess Csapatrádió. Korábbi adásainkat itt találod.