A 2023-as Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: szakértőink idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

15. adásunkban az Olasz Nagydíj volt terítéken. Max Verstappen újraírta a történelemkönyveket sorozatban aratott tizedik sikerével – a Red Bull hollandjának teljesítményét mindenki elismerheti, azonban a Mercedes legyint a nem mindennapi teljesítményre. Fehér Patrik és Kováts Olivér ennek helyességéről, illetve a Ferrari kisebbfajta parádézásáról is beszéltek, méltatva a csapat hozzáállását Carlos Sainz és Charles Leclerc egymás elleni küzdelméhez. Velük szemben a McLarennél teljesen befeszültek a monzai háziversenytől…

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdésekkel, hozzászólásokkal bárki alakíthatja az adás menetét. Utólag pedig ezeken a helyeken tudjátok visszahallgatni a beszélgetést podcast formában:

Legközelebb új résszel a Szingapúri Nagydíj másnapján, szeptember 18-án jelentkezik a Vezess Csapatrádió. Korábbi adásainkat itt találod.