A mai modern szuper- és hiperautók sokkal megbízhatóbbak, mint az 1990-es években gyártott elődeik, és az 1600 lóerős Bugatti Chiron sem kivétel. Hatalmas, 8,0 literes W16-os motorja és a rendkívül bonyolult vezérlőrendszerei, a rengeteg hőt termelő hajtáslánc, a brutális erőhatásokat kiálló alkatrész jól teszik a dolgukat, nem igazán látunk az út mellett várakozó, lerobbant Bugattiról készült videókat. Ez a helyzet azonban most megváltozott.

Ki más került szorult helyzetbe mint egy hírverésből élő, autós influenszer, bizonyos Georges Maroun Kikano, azaz GMK. Nemrég közzétett egy videót az Instagram-oldalán, amelyben arról beszél, hogy a 3 millió dolláros Bugatti Chironja lerobban Monacóban. 

Kézzel rángatta le az útról a lerobbant Bugattit Monacóban 1

Mr. GMK, aki előbb lett gazdag, mint influenszer

A videón GMK-t láthatjuk, amint tologatja és húzza a hiperautót a hátsó szárnynál fogva, hogy az út szélére álljon, miközben barátja segítség helyett természetesen videóra vesz mindent.  Nehéz megmondani, hogy a GMK által végzett húzás és tolás károsan befolyásolhatta-e az aktív szárnyat vezérlő mechanizmust, de ez nagyon valószínűtlen, mivel a spoilernek hihetetlen erőket kell elviselnie nagy sebességnél.

Erős a gyanú, hogy az eset mögött nem húzódik meg valódi hiba, csupán egy figyelemfelkeltő kamu akció lehet a háttérben, elvégre láttunk már ilyet.